s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Slide Isiksuse struktuuri kasvukoda LUUES VÕIMALUSI LÄBI PSÜHHOLOOGILISTE ENESEARENGU VÕTETE PSÜHHOGENEALOOGIA TERAPEUTILINE DIALOOG LAPS - VANEM TERAAPIA PAARIDELE KONSTELLATSIOONID KEHAPSÜHHOTERAAPIA PSÜHHOTERAAPIA

Olen rahulikum, ei võta kõike isiklikult ja suudan end distantseeruda, et see pole minu pihta emotsioon vaid emotsioon. See on minu jaoks suur samm, sest varem võtsin kõik väga südamesse ja isiklikult. Kartsin töölgi eksida, nüüd on pigem, et on nagu on, kui ei sobi, siis on aeg edasi liikuda.

Kaija

Energiat on rohkem. Elu on õnnelikum ja enesetunne stabiilsem. Olen oma tunnetega rohkem kontakti saanud. Isegi kui viha peale tuleb, pole see enam hirmutav, ma võin seda vaadata. Suhe abikaasaga on avatum, rahulikum ja lähedasem.

Jaanika

Mulle meeldib Jaana juures protsessil käia, sest see on lihtalt tõhus. See 1 h seansi aega võib tunduda nii lühike, aga ma olen iga kord erineva teemaga läinud ja alati on mingi muutus toimunud. See muutus ei ole, et ainult seansil kogesin ja siis elu läheb vanaviisi edasi, vaid see on seansil kogetud muutunud taju ja see jääb püsima. Ja samas kui mul on palju erinevaid asju üleval, siis oskab Jaana sellest info virr-varrist leida just selle vajaliku infokillu, mis on oluline ja kust kõik hargnema hakkab.

Ege